SESDERMA SERENITY

SESDERMA SERENITY tuotteet sisältävät yölepoa suosivien aktiiviaineiden yhdistelmän, joka vähentää ikääntymisen merkkejä.

Yö on Zen -hetkesi, rentouttavin aika. Kehosi rentoutuessa ihosi on erittäin vastaanottavainen. Kosmetiikan aktiiviset ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ja saavat aikaan hyviä ihonhoitotuloksia. Rauhallinen uni vaikuttaa ihon hyvinvointiin ja kauneuteen. Bioaktiiviset aineet ja uutteet pystyvät vähentämään ihon stressiä ja tasapainottamaan ihonhoitotoiintoja yöunen aikana.

Serenity -sarjan vaikuttavat aineet:

MELATONIINI

Endogeeninen hormoni, joka säätelee unta. Ihossa ja karvatupessa löytyy melatoniinireseptorit, jotka osallistuvat melatoniinin synteesiin ja lisäävät solujen energiaa.

MAGNESIUM

Ihoa tehokkaasti kosteuttava. Kollageenisynteesiin välttämätön edeltäjä (proliini ja hydroksiproliini). Lisää energiaa metabolisella tasolla.

SINISEN JA VALKOISEN LOOTUSKUKAN UUTE

Korkea flavonoidi- ja antosyaniinipitoisuus - antioksidanttinen vaikutus Eteeriset öljyt - rentouttavat ominaisuudet Vähentää ryppyjä, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa

ADENOSIINI

Molekyyli, jota kaikki ihosolut käyttävät toimintojensa maksimoimiseksi. Korkea anti-aging-vaikutus, joka stimuloi kollageenisynteesiä.

ORGAANINEN PII

piidioksidi eli silika on piin ja hapen yhdiste. Ihon sidekudoksen ainesosa - vaikuttaa GAG muodostumiseen. Vahvistaa ihon matriksia jaepidermiksen kiinnittymistä dermikseen.

AMINOHAPOT

Arginiini, asparagiinihappo, glysiini, alaniini, seriini, valizini, proliini, treoniini, isoleusvini, histiini, fenyylialaniini Kosteuttavat, parantavat elastisuutta, vahvistavat matriksiaja stimuloivat soluenergiaa.

HYALURONIHAPPO

Pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti muodostamalla ihon pinnalle kalvon. Vähentää kosteuden haihtumista epidermiksestä ja nostaa ihon sisäistä kosteudensietokykyä.

SESDERMA SERENITY

Categories